Rent & Fint

Hemmet eller kontoret

Vi är ett traditionellt städföretag med över 10 års erfarenhet i branschen. Vi lägger stort fokus på kundens individuella behov och erbjuder service baserad på flexibilitet och kvalité. För oss är det viktigt att vara ett miljömedvetet företag och vi använder därför oss endast av miljöanpassade städmetoder, kemikalier och material. Vår spetskompetens ligger inom hemstädning, flyttstädning samt företagsstädning.

Hemstädning

Tänk dig doften av ett nystädat hem och känslan av ro när du stiger innanför dörren efter en lång arbetsdag. Hela familjen blir gladare och trivs bättre. Så kan din tillvaro se ut om du blir kund med abonnemang på Rent & Fint. Redan efter första gången kommer du känna av hur trivseln ökar hemma och hur mycket tid du faktiskt sparar. Vi brukar säga; har man väl provat vill man inte vara utan det! RUT-avdrag är tillåtet för denna tjänst.

Flyttstädning

Flyttstädning är ett stort åtagande med höga krav och begär att man som ansvarig investerar mycket energi, energi som man hellre lägger på sitt nya hem. Anlita oss och spara både tid och kraft i flyttprocessen. Rent & Fint utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar garanti på utfört arbete. Vi bistår med alla rengöringsmedel och redskap som behövs. Priser baseras på kvm och behov. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och effektivitet denna tjänst utförs oftast med fler än en medarbetare.

Ingår alltid

  • Rent & Fints miljöanpassade specialprodukter för rengöring och materialvård
  • Kvalitetsgaranti som säkerställer högsta nivå av städning
  • Ansvarsförsäkring om olyckan skulle inträffa under städningen
  • RUT-avdrag är tillåtet för denna tjänst.

Företagsstädning

I dagsläget har vi en rad små och medelstora företag som vi hjälper med städning av kontor och butikslokaler etc. Vi är en flexibel städfirma som anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Rent & Fint får du alltid samma städare och kontaktperson. Vi utför kontinuerliga kontroller av vår personals arbete så att du som kund alltid ska vara lika nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för att ditt företag ska få en trivsammare arbetsmiljö. RUT-avdrag är tillåtet.