Så går homestyling till

Så går det till

Ska du sälja din bostad och vill få ut så mycket som möjligt av din bostadsaffär? Då är homestaging något för dig. Homestaging är en process som kräver planering och förberedelser. Det är viktigt för oss att du som kund har möjlighet om att vara en del av processen om du önskar, för ingen känner ditt hem bättre än du. Så här går homestaging vanligtvis till:


01

Walkthrough

Vårt samarbete börjar med ett möte i ditt hem där vi går igenom rum för rum. Detta är viktigt för att vi ska få en känsla av din bostad, vilka din målgrupp är och vad det är just du behöver. Vi för anteckningar, tar bilder, hittar lösningar och inspirerande idéer.

02

Du får ett skräddarsytt erbjudande

Vi diskuterar oss fram till vad du behöver och skräddarsyr en passande inredning till ditt hem. Därefter skickar vi offert.

03

Förberedelser och genomförande

Efter godkänd offert genomför vi uppdraget i god tid inför fotografering. I priset för styling ingår hyra av de möbler och accessoarer som vi tillfört bostaden under visningsprocessen. Du förväntas förbereda bostaden genom att plocka bort det vi kommer överens om inte skall vara med i stylingen som exempelvis privata saker, hygienartiklar, andra vardagssaker som kläder och liknande. Som säljare är det även viktigt att du städar din bostad noggrant inför fotograferingen. Allt för att vi skall kunna komma igång så snart som möjligt, vara effektiva och för att du ska få bästa möjliga resultat. Vi kan även hjälpa till med dessa tjänster mot ett självkostnadspris och särskild offert.

04

Tömning av bostaden

Efter genomförd försäljning kommer vi tillbaka och hämtar våra saker. Vi ställer normalt inte iordning era saker, monterar tillbaka lampor som blivit utbytta eller liknande. Detta kan vara bra att känna till för att du ska kunna förbereda dig inför tömningen.

Våra stylingpaket