Våra stylingtjänster

Dags för en ny stil hemma

Önskemålen om inredningshjälp kan se olika ut, därför erbjuder vi på LCE inredare med lång erfarenhet av inredning som lyssnar på just dina behov, förväntningar och önskemål. Vi uppdaterar oss ständigt på nya trender och hämtar inspiration från världens alla hörn. Inget uppdrag är för stort eller för litet, så tveka inte att kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning för just dig.

Konsultation

inför försäljning

1 690 kr/timme

Vi kommer hem till dig och går under en timme igenom bostaden tillsammans med dig. Utifrån bostadens målgrupp ger vi dig sedan handfasta tips och råd på vad som eventuellt behöver ställas undan eller tillföras för att locka intressenter till ditt hem. Konsultationen är muntlig och ni står själva för genomförandet av våra förslag.

Komplettering

inför visning

enligt offert

Inför försäljning kan vi hjälpa dig med att tona ner det personliga och komplettera med möbler och accessoarer för att göra ditt hem redo för visning på bästa sätt.

Full styling

helhetslösning

enligt offert

Vi hjälper dig att skapa ett tilltalande och vackert hem. Detta är en komplett inredningslösning med möbler, belysning, färgsättning och accessoarer, allt som krävs för att skapa en trivsam miljö i ditt hem eller kontor.

Fotostyling

hemma hos dig

1 690 kr/timme

En stylist från vårt team iordningställer ditt hem med dina befintliga möbler och inredning inför fotografering.

Inred hemma

webbaserad

2 990 kr/rum

Vi konsulterar dig via nätet. Du skickar in bilder och vi skräddarsyr en inredning enligt dina önskemål och behov. Du erhåller en moodboard samt inköpslista på alla produkter och rekvisita som kommer behövas för att inreda ditt hem.

Visningsbostad

hemma hos dig

enligt offert

Genom åren har vi hjälpt många bostadsbolag att skapa inspirerande visningsbostäder. Vi erbjuder exklusiva inredningslösningar som vi anpassar efter den tilltänkta målgruppen och era önskemål.

Kontor & Offentliga miljöer

helhetslösning

enligt offert

En modern arbetsplats och inspirerande kontorsmiljöer bidrar till att dina anställda trivs och gillar att komma till jobbet. Vi levererar allt från muntlig inspiration till helhetslösningar för alla typer av arbetsplatser som kontor, butiker och offentliga miljöer.