Bygg & Renovering

Snickeri

Våra hantverkare har många års erfarenhet inom snickeri och lägger yttersta vikt vid att du som kund ska bli nöjd med både resultatet och processen. Vi på Bygg & Renovering ser inget projekt som för stort eller för litet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

VVS & Badrum

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering? Lugn, vi hjälper dig. På Bygg & Renovering tar vi oss an allt från enklare badrumsrenoveringar till större projekt. Vi har alla certifieringar och behörigheter som krävs.

Måla & Tapetsera

Vill du ge ditt hem ett ansiktslyft? Vi hjälper dig med tapetsering och målning av golv, innerväggar, ytterväggar eller tak. Våra målare besitter stor kunskap och vet vad som krävs för att ge ett rum helt nytt liv.

Totalentreprenad

Har du funderat på att göra ett större byggprojekt hemma men inte riktigt orkat ta tjuren vid hornen? Låt oss hjälpa dig istället. Bygg & Renovering har skickliga yrkesmän med många års erfarenhet inom flera branscher. Därför erbjuder vi även våra kunder totalentreprenad där vi hjälper er med såväl projektering som utförandet av arbetet.